Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najtraženiji kreditni proizvodi UniCredit Bank po akcijskim uvjetima

unicredit

UniCredit Bank je pripremila akcijsku ponudu najtraženijih kredita. Jesenja akcija kredita nudi rješenja za kupovinu stana ili kuće, uređenje ili opremanje doma, finansiranje raznih potreba ili refinansiranje postojećih zaduženja u drugim institucijama. Hipotekarni i gotovinski krediti se nude uz fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do 5 godina, bez naknadne za vođenje kreditnog računa.

Hipotekarni krediti

Za sve koji su se odlučili kupiti stan ili kuću, ili one koji grade, uređuju ili opremaju, u okviru nove akcije kredita UniCredit Bank nudi stambene kredite s hipotekom po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Kao dodatne pogodnosti, klijentima je omogućeno i odobrenje kredita bez naknade za obradu i bez naknade za vođenje kreditnog računa.

unicredit akcija kredita

Za klijente koji su riješili stambeno pitanje, te žele objediniti više postojećih kreditnih obaveza u raznim finansijskim instituacijama i/ili im je potrebna dodatna, veća količina sredstava u gotovini i nenamjenski, tu su gotovinski hipotekarni krediti s najnižom kamatnom stopom na bh. tržištu i dodatne pogodnosti: bez naknade za obradu kredita i bez naknade za vođenje kreditnog računa.

Gotovinski krediti

Za klijente koji žele manji iznos gotovine ili objedinjavanje više kreditnih obveza u jedno, tu je i atraktivna ponuda najtraženijeg kreditnog proizvoda – osiguranog kredita. Uz policu osiguranja otplate u slučaju bolovanja, otkaza ili smrti, ovaj proizvod je interesantan i zbog mogućnosti izbora između promjenjive i fiksne kamatne stope na rok otplate do 5 godina.

Tokom akcijskog perioda UniCredit Bank nije zaboravila ni posebnu skupinu klijenata – penzionere/umirovljenike FZ PIO/MIO do 75 godina starosti, kojima gotovinske kredite uz polisu osiguranja života nudi po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Detalje o akcijskim uslovima moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, ali i putem besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: info@unicreditgroup.ba ili web stranice www.unicreditbank.ba.