Prijavite se na Microsoft NetWork 6 konferenciju

Microsoft NetWork 6

Prijave za najveću IT konferenciju u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork 6, su u toku.

Šesta poslovno-tehnološka konferencija, održat će se od 18. do 20. aprila u Grand Hotelu Neum, i bit će podijeljena u šest cjelina koje će sadržavati poslovna predavanja, studije slučaja, te predavanja za programere i IT profesionalce. MS NetWork 6 konferencija je jedinstveni događaj na kojem ćete pored upoznavanja sa aktuelnim Microsoftovim i partnerskim rješenjima i IT trendovima, biti u prilici razmijeniti svoja iskustva, unaprijediti znanja i stvoriti nove poslovne kontakte, te se svakako dobro zabaviti.

“NetWork konferencija kao najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH prerasla je u jaku i prepoznatljivu regionalnu konferenciju koja svake godine okuplja više od 600 učesnika. I ove godine konferencija će okupiti vrhunske predavače koji će predstaviti nove trendove i tehnologije. Posebno nas raduje da ćemo ove godine, po prvi put u sklopu konferencije, imati jednu odvojenu cjelinu namjenjenu menadžerima uspješnih kompanija BiH, koji će dobiti priliku da razmijene poslovna iskustva i mogućnosti za saradnju unutar države i regiona. Također, predstaviti ćemo i nova Microsoft rješenja i alate uz pomoć kojih kompanije mogu poboljšati učinkovitost, smanjiti troškove i osnažiti svoje usluge. Obradit ćemo i scenarije korištenja cloud usluga koje ispunjavaju uvjete sigurnosti, kontrole i privatnosti“, istakao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Prijave za NetWork 6 konferenciju otvorene su do 11. aprila. Kotizacija za učešće iznosi 350 KM (plus PDV), a svi oni koji se prijave do 3. aprila dobit će popust od 100 KM.

Kao i prethodnih godina, Microsoft BiH, misli i na redovne studente i omogućava im da za samo 50 KM (plus PDV) učestvuju na konferenciji.

Sve informacije o šestoj Micorsoft NetWork 6 konferenciji pravovremeno će biti dostupne na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba

Rezervirajte Vaše mjesto i budite dio MS NetWork 6 uspješne priče!