Pet korisnika Hypo kartica bogatiji za vrijedne nagrade

hypo stari grad nagradna igra

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je nagrade svojim klijentima, sretnim dobitnicima, u nagradnoj igri “Provuci karticu i probudi silu”. Nagradna igra organizirana je za korisnike Hypo Visa Revolving i Hypo MasterCard kartica u periodu 15. decembra 2015. do 31. januara 2016. godine.

Prva nagrada otišla je u Sarajevo Maidi Kurtović koja je iz Hypo poslovnice Stari Grad, u kojoj joj je uručena nagrada, kući otišla sa Android Ultra HD TV-om, Play Stationom 4 i popularnom igricom Battlefront.

hypo mostar nagradna igra

HP-ov laptop “Star wars” otišao je u Mostar Željku Kordiću. Ova druga nagrada je sretnom dobitniku uručena u Hypo poslovnici Rondo Mostar.

Treća, četvrta i peta nagrada: Play Station 4 i igrica Battlefront uručene su dobitnicima: Pavici Jurišić iz Žepča, Vesni Bojanović iz Zenice i Tomislavu Damjanoviću iz Orašja.

hypo zenica nagradna igra

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imali su novi i postojeći korisnici kartica koji su za vrijeme trajanja nagrade igre napravili minimalno 5 POS transakcija.

Nagradno izvlačenje obavljeno je 15. februara 2016. godine, a rezultati su objavljeni sedam dana kasnije u dnevnim novinama u FBiH te na web stranici banke, u skladu sa pravilnikom nagradne igre.