Stigla je aplikacija za sve mame svijeta

zena telefon

Jeste li ikad poželjeli da možete preko iPhonea pratiti gdje se tačno nalaze vaši članovi porodice? Ako je odgovor potvrdan, onda imate sreće, jer vam je Uber upravo ostvario želju, prenosi Elite Daily.

Ova služba za prijevoz upravo je objavila da od sada korisnici njene aplikacije mogu kreirati Obiteljske profile i povezati pod-profile na jedan primarni, porodični profil, kojem se naplaćuju sve vožnje članova porodice.

Uber je dodao ove nove komponente kako bi njegove lojalne mušterije bile sigurnije. Sugurnost vožnji konstantno je velika briga firmei ovo je jedan od načina na koji se popravlja taj problem.

Način na koji radi je jednostavan – bit ćete obaviješteni kada član porodice zatraži vožnju Uberom. Zatim ćete moći birati hoćete li pratiti vožnju na mapi. Jednostavno!

Osobe povezane na vaš profil ne moraju nužno biti i članovi porodice. Samo se svi moraju složiti s time da se računi za sve vožnje Uberom plaćaju jednom kreditnom karticom.

Ova nova opcija prvo je predstavljena na tržištu Sjedinjenih Država, a zatim na još 60 dodatnih tržišta. Grad Los Angeles trenutno ima najviše korisnika koji koriste Family Profiles.