Potraga za 89-godišnjakinjom Anicom Pobrić i dalje bez rezultata

potraga anica pobric1

Četvrti dan potrage za nestalom 89-godišnjom Anicom Pobrić iz Gornjeg Brišnika pored Tomislavgrada završen je bez rezultata.

Voditelj potrage Marino Vidović iz GSS-a Hercegbosanske županije (HBŽ) za Fenu je kazao da je, kao i proteklih dana, teren u bližoj i daljnjoj okolici oko mjesta nestanka starice pretraživan po nekoliko puta, pretraženi su svi okolni bunari, jame, vrtače, lokalne ceste koje vode u svim pravcima iz sela, ali nikakvi tragovi nisu pronađeni.

U današnju potragu uključeno je tridesetak tragača, što pripadnika GSS-a HBŽ, Specijalne policije županijskog MUP-a, Vatrogasnog društva Tomislavgrad te mještana ovog kraja, a u pomoć je stigli i sedam pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo i Hadžića.

– Već se osjeća zamor kod tragača, od sutra ide isto tako potraga, ali smanjenim intenzitetom – kazao je Vidović, dodavši kako je svaki od tragača u četiri dana potrage prešao više od 200 kilometara.

Anica Pobrić iz obiteljske kuće nestala je u subotu, 21. svibnja, u večernjim satima, a nakon neuspjele potrage obitelji i mještana, u nedjelju su se u potragu uključili pripadnici gorskih službi spašavanja.