Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udaje se “kraljica sponzoruša”, ovaj put za najboljeg igrača Premiershipa

nicki

Becky Nicholson iza sebe ima dva braka, troje djece s tri različita muškarca i nekoliko ljubavnika, a uskoro će u svoju biografiju dodati i brak s najboljim igračem Premiershipa, Jamiejem Vardyjem. S Jamiejem već ima dijete, djevojčicu Sophiju, a od danas će i službeno s njim biti u braku.

Becky se prvi put udala s 19 godina i u tom braku je bila samo pola godine. Prvog supruga je prevarila s pjevačem Peterom Andreom za kojega je kasnije izjavila da je bio užasan ljubavnik i da je uopće nije ni pokušao zadovoljiti. Andrea je vidjela u jednom restoranu, prišla mu i dala broj.

Nakon toga je dobila kćer Megan, s vlasnikom kompanije za nekretnine, a odmah godinu nakon toga upoznala je Lukea Foster, nogometaša Oxford Uniteda, s kojim je bila šest godina i dobila sina Taylora. Dok je još bila s Fosterom upoznala je Vardyja.

“Mislila je da mi dobro ide, da ću joj biti stepenica više prema dobrom životu. Mislila je da sam pun novaca”, izjavio je kasnije Foster, piše Sun.

Vardyja je upoznala kada ju je angažirao da mu organizira rođendansku proslavu, čime se ona bavila u to vrijeme. Danas vodi njegovu akademije za pomoć nogometašima amaterima. Često naglašava da se divi Victoriji Beckham, ali kako ne pokušava postati kao ona.

nicki1

Jamie Vardy je napadač Leicester Cityja, a proglašen je najboljim igračem engleskog Premiershipa za ovu sezonu. Zbog veze s Becky, Vardy se posvađao sa svojim roditeljima koji nisu pozvani na vjenčanje za koje britanski mediji kažu da će biti jedno od najglamuroznijih dosad. Na svom Instagram i Facebook profilu, Becky već koristi Vardyjevo prezime.