Nina Badrić: Može me osvojiti muškarac koji se manje šminka od mene

nina badric

Novu pjesmu ‘Dani i godine’ Nina Badrić objavila je na sestrin rođendan.

– S ovom pjesmom imam onaj osjećaj koji sam imala i kad je nastalo Čarobno jutro. Svaka pjesma koju sam napisala nosi u sebi dio mene. Najljepši kompliment dao mi je jedan moj obožavatelj koji mi je rekao da sam ja gospodarica emocija, i da se sa mnom smije i plače – rekla je Nina tokom gostovanja na Narodnom radiju.

Na pitanje je li zadovoljna trenutnim stanjem na domaćoj muzičkoj sceni, Nina je kazala:

– Nisam zadovoljna, ali ko sam ja da sudim. Mislim da se muzičari, i to oni koji su etablirani, premalo trude za muziku, a previše za slavu. Lijepo je kad je žena lijepa, ali mi nismo modeli i đirlo djevojke da plastikom, cickama i guzickama osvajamo mase. Odrasla sam slušajući Whitney Houston, Tinu Turner, Celine Dion i evo u zadnje vrijeme Adele. Ono što mogu reći je da je svaka ta pjevačica dostojanstvena – kaže Nina.

Priznala je da bi voljela otići u ribolov s Oliverom, zaigrati tenis s Goranom Ivaniševićem, okinuti selfie s Justinom Bieberom i to ponajviše zbog svog nećaka, a tulumarila bi s Davorom Gobcem.

– Može me osvojiti duhovit muškarac. Neko ko je odan, ko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja – rekla je Nina otkrivši da uživa u svojoj plavoj kosi, ali da se jednako zabavlja kao i prije.

Najavila je svoj veliki koncert u pulskoj Areni, 8. avgusta.