Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

microsoft

Od početka godine do danas, dionice Facebooka porasle su nevjerovatnih 30%, dok su dionice Microsofta samo u posljednjih mjesec dana porasle oko 3%.

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svijetskoj berzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka i Microsofta.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama kao partneri postaviti podvodni internet kabl ispod Atlantskog okeana od Sjeverne Virdžinije do Bilbaoa u Španiji a potom i do mrežnih čvorišta u Evropi i Africi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti na ovom LINKU.

6,600 kilometara dugačak MAREA kabl će imati najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika – osam parova vlakana i inicijalno projektovan kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacija širom svijeta .Novi MAREA kabl će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika kada je u pitanju veća brzina protoka informacija , pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima obje kompanije ovo partnerstvo bi trebalo da ubrza razvoj sljedeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje kompanije održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Micrisoft upravlja snažnim paketima online usluga kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.