Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otvoreno pismo Amber Heard: Ja sam žrtva nasilja u porodici

amber-heard-johnny-depp-divorce

Glumica Amber Heard je progovorila o razvodu braka od Johnnyha Deppa u otvorenom pismu koje je poslao njen pravni tim.

Amber nije dala izjavu u policiji Los Anđelesa u “namjeri da zaštiti privatnost i Johnnyjevu karijeru”, ali je odlučila da se oglasi u “cilju stopiranja lažnih i malicioznih optužbi koje svakodnevno stižu na njen račun”.

U objavljenom pismu, Amber tvrdi kako je trpjela “godinama fizičko i psihičko zlostavljanje”, ali i da je “žrtva i heroj”.

“Kao rezultat njenog odbijanja da govori u policiji Los Anđelesa, njena ćutnja je iskorišćenja od strane Johnnyjevog tima. Ona nije dala izjavu u policiji u namjeri da zaštiti privatnost i Johnnyjevu karijeru. U slučajevima porodičnog nasilja nije neobično da žrtva bude obilježena kao zlikovac. U stvarnosti Amber se ponašala kao tipična žrtva nasilja, budući da je brinula kako će se sve to odraziti na Deppa i njegovu karijeru. Ona ne može više da trpi laži koje se plasiraju, zato će dati izjavu policiji, u nadi da će to pomoći istrazi i da će Johnny dobiti pomoć koja mu je potrebna”, stoji u saopštenju koje je poslala advokatica Samantha Spector.

U pismu stoji kako je Amber ispala kao pravi heroj zbog ovog poteza, ali da se to ne bi reklo za Johnnyja.

“Mi smo u sve ovo krenuli pravim putem, dok je Depp tim počeo žestoko da napada Amber po medijima. Ona je jednostavno žrtva nasilja u porodici, a ništa od toga nije motivisano novcem. Amber je finansijski nezavisna žena koja je svojim ponašanjem i postupcima pokazala da je veoma hrabra žena i da čini dobru stvar”, navodi se u saopštenju.