Koji pripadnici horoskopskih znakova su najgori bračni partneri

par svadja341

Pripadnici ova tri horoskopska znaka nisu muškarci za cijeli život.

Rak

Rakove je moguće smjestiti u dve grupe – oni koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari, i oni koji su pasivni, lijenji i nezainteresovani. Takvi se najčešće žene iz koristi, naslijeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja. Iako voli ženu i djecu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvijek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje. Ipak, po pravilu su vjerni – naravno, samo ako su sve njihove želje kod kuće zadovoljene.

Škorpija

Jedini način na koji ćete s ovim znakom stvoriti bračnu harmoniju jest da ga slijepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole da pokažu ko je muško u kući. Ipak, obožava svoju ženu i decu i uspješan je na poslu, što mu omogućava da se uspješno brine za svoju porodicu. U dubini duše su njegovi osjećaji za njih zaista plemeniti, iako nikad neće naučiti da ih izraze. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspješan brak.

Strijelac

Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu, i to u većoj mjeri od drugih, jer on će primijetiti njene greške, nesavršenosti i mane. Njegov interes za svijet je ogroman – želi da pomogne i učestvuje u svemu, što ga ponekad teško drži vezanog za brak i kuću. S ovim muškarcem nije teško živjeti, ali zbog njegovog nedostatka osjećanja, velikog nestrpljenja za bilo šta ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana da proširi svoje horizonte kako bi s njim bila na ravnoj nozi.