Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koji pripadnici horoskopskih znakova žive najduže

sreca

Zaljubljenici u horoskop do sada su napravili brojna istraživanja kako bi doznali za koje je znakove najvjerojatnije da će imati dug i zdrav život.

Ako vam se na prvu čini kako horoskop i zdravlje nisu povezani, razmislite opet, jer upravo naša ličnost i način na koji se odnosimo prema sebi i drugima mogu utjecati na razinu stresa koji može znatno skratiti naš život.

Prema brojnim istraživanjima, najduže žive osobe rođene u znaku Raka i to zbog naravi koje bi neki nazvali sebičnom, a neki pažljivom. Rakovi vode dobru brigu o sebi i svom zdravlju i uvijek se stavljaju na prvo mjesto, a važno im je i što jedu i piju te jesu li se dobro naspavali. Vode dobru brigu o svojoj porodici i žele biti zdravi kako bi što dulje bili tu za svoju djecu, piše Zodiac Love.

Nakon njih, tu su Djevice koje su odvažne i oštre i, laički rečeno, ne daju se zafrkavati. Djevice su uredne i brižne i, poput Rakova, vode brigu o svom zdravlju, a veća je vjerovatnoća da će oni donositi stres osobama iz svoje okoline nego da će oni biti pod stresom.

Uz Rakove i Djevice, Gerontology Research Group na treće mjesto svrštava i Ovnove koji imaju neke slične karakteristike kao i Djevice, a koji imaju ogromnu volju za životom i ugađanjem sebi.

Jarčevi su također na glasu kao osobe koje žive dugo (u Koreji je najveći broj ljudi koji su doživjeli stotu rođen u upravo ovom znaku), a prema statistikama, dosta dugo žive i Škorpije i Strijelci, ali samo zato što im rođendan pada na kraju godine

Na nekim listama dugovječnih osoba dobro kotiraju i Vodolije i Vage jer su poprilično flegma.

Vjerovali u horoskop ili ne, ako želite produžiti svoj život počnite voditi brigu o svom zdravlju i nemojte dozvoljavati da vas uznemiravaju mišljenja drugih.