Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vijetnamac se razočarao zbog arogantnosti Cityjevih zvijezda, pa postao hit na internetu

dzeko-vijetnam

Ogorčeni je Vijetnamac postao hit u domovini nakon što je zapalio deset ulaznica za utakmicu Vijetnam – Manchester City, a sve zbog, kako tvrdi, arogantnosti Cityjevih zvijezda.

Čekao je 12 sati da kupi ulaznice, pa je došao u hotel gdje je bio smješten City, u želji da upozna igrače. No, snimao ih je i gnjavio na lošem engleskom da pozdrave Vijetnam, da kažu kakva će biti utakmica, kako se osjećaju u Vijetnamu…

Neki su ga, poput Sterlinga i Nasrija, ignorisali, neki poput Džeke i Kolarova bili su pristojni, ali nikome se baš nije čavrljalo s njim.

Potom je objavio video sebe kako govori da su ‘u hotelu Sterling i ostali imali priliku svjedočiti strasti navijača u Vijetnamu, ali umjesto da odgovore ljubaznim obožavateljima, te su zvijezde bile hladne.’

Dakako, ujedinilo je to Vijetnamce da se zgroze nad ponašanjem igrača Cityja, te su odmah rekli kako je Arsenal gostujući u njihovoj državi 2014. bio puno pristupačniji i ljubazniji. A kao šlag na sve obožavatelj je demonstratuivno zapalio deset ulaznica koje je imao.

Ne znamo koja je sjedala imao, ali karte za tu utakmicu koštale su i po 50 funti, što znači da mnogi Vijetnamci mjesec dana rade za cijenu dvije ulaznice.

Podsjetimo, Englezi su pobijedili s 8:1.