Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Merkur bh. osiguranje na bazenima obradovalo mame i mališane

Merkur osiguranje obradovalo mame i djecu na bazenima u Sarajevu i Banjoj luci

Najbliži gradski bazeni i kupališta uvijek su dobro rješenje za osvježenje i zabavu tokom ljeta, a ljubazne hostese Merkur bh. osiguranja su tokom vikenda posjetili i obradovali mnogobrojne kupače u Banjoj Luci i Sarajevu. Tom prilikom podijelili su prigodne poklone koji su iznenadili mnoge i vrijeme provedeno na bazenu dodatno učinili ugodnijim i ljepšim.

Mame su se posebno obradovale mekanim peškirima vrhunske kvalitete, kao i sipercima za njihove bebe, koji im olakšavanju vrijeme hranjenja i čišćenja. Klinci i klinceze svijet vole otkrivati crtanjem i bojenjem, a nasmijane djevojke uručile su im bojice i blokove, kako bi dodatno potakli njihovu maštu.

Merkur osiguranje obradovalo mame i djecu na bazenima u Sarajevu i Banjoj luci5

”Često posjećujem bazen, jer moja se djeca se jako vole kupati i plivati. Osim toga, uživaju u crtanju i bojenju, pa ih je ovaj poklon posebno razveselio. Na taj način i mi roditelji dobili smo malo vremena za sebe, jer su se djeca zaokupila šarenim bojicama i crtanjem. Naravno i pokloni za nas su vrijedni, peškir je divan i rado ću ga nositi kad god idem na kupanje” – kazala nam je sretna mama iz Sarajeva.

Merkur osiguranje obradovalo mame i djecu na bazenima u Sarajevu i Banjoj luci7