Bivši fudbaler Partizana optužen za pokušaj silovanja: Varala me sa suigračima

jelena-nadj1

Srbija se trenutno zabavlja aferom u koju je upletena bivša nogometna zvijezda Albert Nađ i njegova prva supruga Jelena. Nakon njenih optužbi o zlostavljanju i pokušaju silovanja, Nađa je ispitala policija.

Sat vremena je u utorak davao iskaz u pratnji svog advokata, a demantirao je suprugine optužbe i ponovno ispričao da ga je ona varala, pišu srpski mediji.

Nađ je rekao da je supruzi pregledavao mobitel zbog sumnji o prevari, te je pronašao njeno dopisivanje s prijateljicom u kojem su dogovorile susrete s njegovim suigračima.

“Nisam to mogao podnijeti i zbog toga sam odlučio otići od nje. Nije u redu da se iza mojih leđa viđa s mojim suigračima, i to još s prijateljicom. Pročitao sam cijelu prepisku između njih dvije. Dogovarale su provod s ljudima s kojima sam ja igrao i za koje sam mislio da su mi prijatelji”, rekao je, piše Alo.

jelena_albert_nadj

Jelena Nađ odlučila je prijaviti bivšeg supruga nakon što joj je prestao plaćati alimentaciju, a medijima je ispričala da ju je tukao te pokušao silovati i ubiti. Njene riječi potvrdio je i sin Nemanja, kojeg boli to što Nađ njegovu majku želi prikazati kao preljubnicu.

“On je skoro pa žigolo, samo nije babe… Da ne kažem što. Umjesto što prosipa lažne priče, bolje da mi je platio operaciju očiju u Španiji”, rekao je njegov sin.