Kolinda: Kad guglam svoje ime, pojave mi se fotke u bikiniju

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate komičarke Samanthe Bee u kojoj se pojavila i njena bujna “dvojnica” Coco T.

Samantha je obrađivala temu “Žene u politici” pa je uz brojne druge političarke pozvala i Kolindu da joj otkrije s kakvim se nedaćama nosila kao žena u politici.

“Događalo se da to postane zaista nečuveno. Nekoliko dana nakon izbora jedan portal je objavio scene iz nekog pornića tvrdivši da sam to ja u akciji”, ispričala je Kolinda.

Komičarka je prikupila neke objave o Kolindi i primijetila da su se mediji znali zapitati i gdje joj je muž, te koliko su primjerene njene modne kombinacije.

kolinda2

“Kada guglam svoje ime vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao objekt”, pojadala se Kolinda i dodala: “To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta”.

Ubrzo se u videu pojavila i sama Kolindina “dvojnica”, Coco, koja također nije baš sretna usporedbom s Kolindom, izgleda.

Kolinda na Facebooku jača i od Severine

“Ja nisam predsjednica Hrvatske. Iskreno, ne da mi se više braniti njenu politiku smanjenja deficita, nemam mišljenje o tome”, požalila se bujna Coco.

Osim Kolinde, u emisiji se pojavila i Madeline Albright, zatim premijerka Norveške Erna Solberg, predsjednica Čilea Michelle Bachelet, te predsjednica Maršalovih Otoka Hilda Heine.