Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kćerka Suzane Mančić ide maminim stopama

teodora_suzana

Kćerka Suzane Mančić, bivše loto djevojke koja je u mladosti slovila za jednu od najpoželjnijih žena, zaručila se za 20 godina starijeg biznismena.

Teodoru Kunić (22) dečko je iznenadio emotivnom i romantičnom prosidbom, a njena majka ponosna je na svoju mezimicu.

– Sve se odigralo u Beču, a ja sam imala osjećaj da će se to dogoditi. Reagirala sam dosta emotivno, ona je ipak moja prva kćerka, majkin ponos. Ipak je za majku tužno kada joj dijete odlazi od kuće. Dok je zet dobar njoj, bit će dobar i meni. On je američki državljanin, bavi se poduzetništvom, a trenutno biraju mjesto u Evropi gdje bi mogla živjeti – pohvalila se tada Suzana.

teodora-kunic

Nakon objave zaruka Teodora je dospjela u centar pažnje, a zbog golišavih fotografija na Instagramu dodatno je zainteresirala srpske medije. Suzana je seksepilne gene itekako prenijela i na svoju kćer.

#nofilterneeded Raj na zemlji. ???

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

IMAM MAJICU ‘BEM VAS BLESAVE. Selfie #girl #brunette #hair #tbt #beautiful #longhair

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

@beautycentarpleasure i @nemanjabog pored svoje posvecenosti klijentima imaju i jedan ozbiljan CAROBAN STAPIC zvan Venus Legasy. U pitanju je aparat koji istovremeno TOPI nezeljene masne naslage i ZATEZE KOZU,te se zato koristi i za telo i za lice! Smanjuje pore,regulise sebum,brise bore i dobijate lice porcelanske lutke i savrsenu guzu.:-) Ja ne koristim nikakve filtere za slike i sl,meni je koza zaista sjajna i mnogo me puta devojke pitaju koji puder imam na sebi,a ja nemam nista. Dzabe i najbolji puder na svetu,ukoliko vasa koza nije negovana. Jedini su u regionu koji poseduju ovaj program i zaista se rezultati vide posle svakog tretmana. Moja topla preporuka! Prvo sto treba da se primeti na svakoj devojci i zeni je da je negovana. #venuslegacy #beauty #beautycenterpleasure

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

#nofilterneeded ?

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)

#pool #vegas #agentprovocateur

Fotografiju objavljuje Teodora Kunic (@teodorakunic)