Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Regina promovirala monografiju “Ljubav nije za nas”

regina-aquarius2

Članovi grupe Regina sinoć su u prostoru Aquarius Vilsa u Sarajevu održali promociju monografije „Ljubav nije za nas“ i DVD-a sa rođendanskog koncerta održanog u julu ove godine u prijestonici BiH kojim su obilježili 25 godina rada na sceni.

regina-aquarius4

Posjetioci i gosti tom prilikom su mogli uživati u prigodnoj svirci benda, koja je otvorena pjesmom „Kalimero“, a nakon nje uslijedili su neki od velikih hitova Regine. Trenutnoj postavi Regine na sceni se pridružio i basista Boris Milijaš, jedan od osnivača grupe.

Hit „Ljubav nije za nas“ izveli su Davor Ebner i Ammara Mistrić, mlada pjevačica koja je gostovala i na rođendanskom koncertu grupe u Sarajevu, a koja već nekoliko godina sarađuje sa „Reginom“.

Monografija „Ljubav nije za nas“ čiji autor je Aleksandar Čović prati buran period grupe od njenog nastanka 1990. godine pa sve do danas. Knjiga je ilustrirana brojnim fotografijama s nastupa, isječcima novinskih članaka o članovima benda, a u prikupljanju materijala dosta su pomogli i brojni fanovi Regine.

regina-aquarius3 regina-aquarius1