Biste li probali “vaginalno pivo”? Košta 39 eura…

order-of-yoni-beer1

Dobrodošli u 2016., u vrijeme kada ljudi mogu kupiti pivo stvoreno iz “suštine ženske vagine”. Vjerovali ili ne, baš takvo.

Zove se Bottled Instinct (Flaširani instikt), a prilikom njegovog pravljenja korištena je vaginalna bakterija. Ne bilo koja, već bakterija mliječne kiseline iz vagine. Za prve proizvedene boce svoje je vaginalne bakterije donirala češka manekenka Alexandra Brendlova.

Kreirano je kao start-up kompanije “The Order of Yoni”, i njegovi izumitelji tvrde da ćete, pijući ga, osjetiti suštinu ženstvenosti.

Njegovi tvorci kreirali su ga uzimajući bakterije iz vagine pomoću “ginekološkog štapa”, koji potom odlazi u labaratorij gdje se bakterije mliječne kiseline “izoliraju i čiste”, a potom množe.

bottled-instinct

Za proizvodnju piva te se bakterije potom koriste u kombinaciji s vodom, sladom, hmeljom, drvenim triješćem i kvascom.

vagina-beer-advert-model

Za prve boce svoje je vaginalne bakterije donirala češka manekenka Alexandra Brendlova

The Order of Yoni, tvorac ovog zaista bizarnog proizvoda tvrdi kako pivo “nema vaginalni miris ili okus”, ali ima “okus instinkta”. Sugeriše kako su uz pomoć vaginalne bakterije, stvorili nešto poput “žene u obliku piva”.

“Zamislite ženu svojih snova, svoje objekt žudnje”, stoji u opisu proizvoda.

“Njen šarm, njena senzualnost, strast… Probati njen okus, osjetiti njen miris, čuti njen glas… Zamislite da vas masira strastveno i šapuće u uho sve što želite. Sada oslobodite svoje fantazije i zamislite da sa čarobnim štapićem sve to možete zatvoriti u jednu bocu piva”, sadržaj je promotivne kampanje ovog proizvoda.

The Order of Yoni također navodi da će potencijalni modeli koji nude svoje vagine za proizvodnju piva morati “potpisati ugovor s visokim kaznama u slučaju da prekrše zabranu rada u industriji za odrasle, seks industriji, prostituisanje…”

Proizvođač planira napraviti nekoliko vrsta vaginalnog piva, u zavisnosti od boje kose modela s kojima se potpiše ugovor. Smeđokose, crvenokose i plavuše.

order-of-yoni-beer

Cijeli brend je u fazi razvoja, a novac za “serijsku proizvodnju” skupljaju tako što već prodaju probne boce. Za 39 eura dobićete jednu bocu piva i brendiranu čašu.

A, za 10.000 eura The Order of Yoni će vam napraviti vaginalno pivo koristeći vaginalne mliječne bakterije vaše vlastite djevojke!