Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ženu u avionu dočekalo bizarno iznenađenje

lutka-avion34

Spisateljicu i profesoricu na Columbiji Saru Nović na kratkom, dvosatnom letu od Brooklyna do Cincinnatija dočekalo je veliko iznenađenje.

Sjedište kraj nje bilo je zauzeto, no na njemu je sjedila velika lutka. Kako je otkrila, “zastrašujuća lutka” pripadala je muškarcu na trećem sjedištu u tom redu i čak je imala vlastitu avionsku kartu.

Nović je fotografiju neobičnog društva objavila na Twitteru, opisujući ih kao prizor iz noćne more.

‘Dobre vijesti: nijedna osoba ne sjedi kraj mene u avionu. Loše vijesti: umjesto osobe sjedi zastrašujuća lutka muškarca koji sjedi do prozora’, napisala je i dodala: ‘Kupio joj je i kartu.’

lutka-avion2

Na društvenim mrežama objavljivala je tok događaja pa je napisala i da je stjuardesa objasnila muškarcu da ubuduće ne bi trebao stavljati ime lutke na avionsku kartu. Navodno je kompanija pokušala provjeriti identitet po imenu, no nakon poduže peripetije otkrili su da se uopće ne radi o osobi, piše 9News.

Nakon dvosatnog leta muškarac i njegova lutka Barbara bili su smješteni preko puta Nović i na sljedećem letu.

‘Putovala sam dva sata, ukrcala se na drugi avion i opet sjedim prekoputa njega! Dobra strana je što se Barbara zbilja dobro ponaša’, napisala je Nović, prenosi Jutarnji.hr.