Petrović: Zasluženo smo pobijedili

slavko-petrovic

Trener Željezničara Slavko Petrović izrazio je zadovoljstvo nakon večerašnje pobjede njegovog tima protiv Metalleghea s 2:1 na Grbavici.

On je na pres-konferenciji poslije utakmice kazao da je pobjeda zaslužena, iako ima nekoliko zamjerki na svoje igrače.

– Obično se kaže da se pobjedi ne gleda u zube, krivo mi je da jedna lijepa predstava u prvom poluvremenu nije nastavljena do kraja utakmice. Igrali smo fenomenalno, imali smo tri dobre šanse u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. U drugom smo također isto dobro igrali, ali nam realizacija nije bila dobra – kazao je Petrović.

Dodao je da je ekipa na kraju utakmice imala problema s umorom jer su utakmicu igrali nogometaši koji su nastupali u kupu u srijedu.

– Falilo mi je pečat igri koja je bila fenomenalna. Nadam se da smo dobili još malo samopouzdanja. Slijede nam teške utakmice protiv Radnika i Sarajeva. Pobjeda je zaslužena i iz utakmice u utakmicu ekipa napreduje, a ova pobjeda nam puno znači – rekao je šef stručnog štaba Željezničara.

Trener gostiju Nermin Bašić kazao je da je utakmica bila veoma teška.

– Igrali smo protiv velikog kluba, mislim da je prvo poluvrijeme odlučilo utakmicu, nismo mogli čuvati Stevanovića, kvalitetne lopte prema njemu su presudile, Željezničar je zasluženo pobijedilo. Mi smo u igru došli tek posljednjih 20 minuta. Da smo izjednačili mislim da bi bilo zasluženo. Željeli smo se nadigravati, i bilo je lijepo biti dio atmosfere večeras – zaključio je Bašić.