Pogba novom fotografijom obradovao navijače Uniteda

pogba

Rekordno visoki transfer, uz odštetu Juventusu od 120 miliona eura, čime bi se Paul Pogba vratio na Old Trafford, najveća je priča ovoljetnog prijelaznog roka.

Kada se činilo da će posao biti brzo gotov, iskrsnuli su poteškoće oko previsoke provizije Pogbinom agentu Minu Raioli, detalji oko isplate, u priču se nastoji ubaciti Real, ali činjenica da je Juventus za ogromne novce kupio Higuaina i tako već “potrošio odštetu za Pogbu”, kao i poruka iz Torina da Francuz može otići uz fiksnu odštetu te njegova želju da ode.

Sve to čini ovaj transfer pitanjem dana.

Dok se ne definitivno ne riješi, Raiola i Pogba šale se i na Twitteru dvosmislenim statusima i fotografijama kako nacereni uživaju u bazenu u Miamiju podgrijavaju “neizvjesnost” i iščekivanje vojske navijača mladog veznjaka kada će konačno promijeniti klub.

En disant rien on a tout dis ?? we say it all by saying nothing at all #holidays

Fotografiju objavljuje Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Najnoviji Pogbin post na Instagramu navijači Uniteda tumače kao Pogbinu poruku da je posao gotov, a Paul opet njihov. Jer sada se opet promovira u Miamiju crno-bijelom fotografijom na kojoj je jedina treća boja crvena, boja njegove kape i patika.

En route 66 ?? on route 66 #holidays #route66

Fotografiju objavljuje Paul Labile Pogba (@paulpogba)