Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Reakcija Isca na “pobješnjelog Ronalda” kruži internetom

ronaldo_reakcija

Portugalac Cristiano Ronaldo se u samo nekoliko dana uspio posvađati s trenerom Zidaneom, a i s pola ekipe koja polako gubi strpljenje s portugalskim napadačem.

U utorak navečer Real je gostovao na Westfalenu kod Borussije u sklopu drugog kola Lige prvaka, a utakmica je završila 2:2. Real je dva puta vodio, no uporni Nijemci su se svaki put vraćali, a gol vrijedan boda u 88. minuti zabio je Schurrle.

Ronaldo je odigrao korektnu utakmicu, a zabio je i prvi gol za Kraljeve. Portugalac je zabio i drugi gol krajem prvog poluvremena, no taj mu je poništen zbog ofsajda.

Portugalac se nije mirio s tom odlukom i po izlasku s travnjaka na poluvremenu napravio je ono što se niti jedan igrača nikada nije dosjetio, došao je do kamermana i tražio je od njega da mu pokaže snimak sporne situacije.

Kako se bijesni Ronaldo nije previše bunio nakon što je video snimak, očito je shvatio da je sudac bio u pravu.


Ronaldo potvrda by situacijeliga

Još uvijek se ne smiruje ni prašina oko Ronadovog sukoba sa Zinedinom Zidaneom. Danas je objavljen video na kojem se vide reakcije njegovih suigrača Jamesa Rodrigueza i Isca, koji su se zagrijavali i promatrali Ronaldov “performans” kada ga je Zidane izveo u meču protiv Las Palmasa.

I dok Kolumbijac nije bio previše iznenađen onim što vidi, kao da je znao da će Ronaldo postupiti onako kako je postupio, Iscov izraz lica možda najbolje dočarava šta suigrači misle o Portugalcu.