Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Skype omogućio razgovor bez korisničkog naloga

skype

Korisnici su za korišćenje Skypeovih usluga do sada morali da imaju korisnički račun, ali u budućnosti to više neće biti potrebno.

Skype je i dalje skoro omiljeno sredstvo za online komunikaciju u svijetu, iako je odavno dobio vrlo ozbiljnu konkurenciju.

Otkako je u vlasništu Microsofta, vrlo često omogućava nove opcije i usluge jer jedino tako može da opstane na sve zahtjevnijem tržištu.

Nova opcija koja je upravo predstavljena vrlo vjerovatno će dodatno podići popularnost aplikacije jer su pozivi, video pozivi, i “chat” konverzacija omogućeni bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i otvaranjem korisničkog naloga.

Dovoljno je otvoriti link skype.com, gdje vas uz dosadašnju standardnu opciju preuzimanja aplikacije očekuje i nova opcija koja se krije iza riječi “Start a conversation”.

Klikom na link otvara se mogućnost upisa proizvoljnog imena, nakon čega se otvara novi prozor u kojem možete da počnete s pozivanjem prijatelja na “chat”, poziv ili video poziv.

Ni “druga strana” ne mora da ima instaliranu Skype aplikaciju na svom računaru, tabletu ili pametnom telefonu – dovoljno je da pošaljete link na vaš “prozor za konverzaciju”.

Opcije su skoro iste kao u okviru samostalne aplikacije instalirane na vašem uređaju, ali se nakon 24 sata od početka i otvaranja konverzacije sve briše.

Ako nemate korisnički račun za Skype, a želite da ga koriste, ovo je savršena opcija za vas.