Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su najbolje nogometne igre na mobitelu (VIDEO)

maxresdefault

Naravno da na našim prostorima nema rasprave oko toga što je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Nogomet, kako stvarni, tako i onaj virtualni je blago rečeno opsesija prosječnog domaćeg gamera, a mi smo vođeni tom spoznajmo nedavno izdvojili i najbolje nogometne igre svih vremena.

Danas se nastavljamo na tu temu s izborom najboljih nogometnih mobilnih igara ikada napravljenih, a naše odabire prezentiramo u nastavku nikakvim posebnim redom.

Goal Finger

Ova atipična nogometna igra spaja naš omiljeni sport sa – strategijom na poteze. Drugim riječima, Goal Finger vam ne nudi klasično nogometno gameplay iskustvo, no zato je idealan za igranje u pokretu.

Ako ste ikada htjeli vidjeti Be A Pro, Be A Legend, Journey ili bilo kakav sličan gaming mod u mobilnom formatu, New Star Soccer je sve što ste ikada tražili. Ova vas mobilna igra tako stavlja u kopačke mlade nogometne nade kojoj morate ponoći da ostvari sve svoje snove. Kada vam to dosadi, igra se pretvara u bizarnu verziju Simsa u sklopu koje možete upravljati životom svojeg sportskog junaka i nagraditi ga s poklonima kao što je novi iPhone.

PES Club Manager

Želite novi Pro Evolution Soccer na mobitelima? I mi isto, ali dok nas Konami ne posluša, barem se možemo zabavljati s PES Club Managerom, igrom koja donekle podsjeća na Gameloftov stari Real Football Manager Edition s boljom grafikom, redovitim ažuriranjima rostera i više prilika za mikromenadžment.

Championship Manager 2017

Ako niste fan Konamijeve formule nogometnog menadžmenta, uvijek besplatno možete isprobati kako ovu tematiku obrađuje Square Enix.

Championship Manager 2017 je tako više koncipiran kao casual gaming iskustvo za igranje u pokretu te vam između ostalog daje i priliku da vodite reprezentacije.

Football Manager Mobile 2017

Football Manager Mobile 2017 još uvijek nije stigao na iOS i Android tako da smo na ovaj popis odlučili uvrstiti njegovog starijeg brata. Iako više nema u potpunosti ažurne rostere igrača, Football Manager Mobile 2016 jest jedno od najboljih varljivo jednostavnih mobilnih simulacija nogometnog menadžmenta koje smo ikada imali priliku zaigrati.

FIFA Mobile Soccer

Iako klasične nogometne igre nisu baš idealne za mobitele i ekrane osjetljive na dodir, FIFA Mobile Soccer ipak nekako uspijeva upakirati ovaj gameplay u mobilni format. Ako ste fan FIFA Ultimate Team moda, ovo je igra koju jednostavno morate isprobati.

FIFA Mobile Soccer

Iako klasične nogometne igre nisu baš idealne za mobitele i ekrane osjetljive na dodir, FIFA Mobile Soccer ipak nekako uspijeva upakirati ovaj gameplay u mobilni format. Ako ste fan FIFA Ultimate Team moda, ovo je igra koju jednostavno morate isprobati.

Top Eleven Football Manager

Srbijanski studio Nordeus je zahvaljujući svojoj mobilnoj igri Top Eleven stekao svjetsku slavu, a to mu je pošlo za rukom zahvaljujući kombinaciji klasičnih simulacija nogometnog menadžmenta i MMO elemenata.

Football Manager Touch 2017

Football Manager Touch 2017 jest de facto Football Manager 2017 s nešto lošijim performansama i mrvicu ograničenijim opcijama. Ako ste Football Manager fanatik koji si više ne može priuštiti sjediti pred PC-em 6 sati u komadu, ovo je jedina igra koja će vam omogućiti da nastavite svoj save u pokretu. I dok nije pretjerano jeftina, imajte na umu da ćete je dobiti bez dodatne naknade ako ste već kupili Football Manager 2017.