Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nermin Nikšić uputio pismo podrške Zoranu Zaevu

zoran-zaev

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić, povodom sutrašnjih vanrednih parlamentarnih izbora u Makedoniji, uputio je pismo podrške Zoranu Zaevu, predsjedniku Socijaldemokratskog saveza Makedonije.

„Sa velikim interesovanjem pratim predizbornu kampanju u Makedoniji i rad Socijaldemokratskog saveza. Uvjeren sam da će građani Makedonije to prepoznati i da će upravo istrajan i temeljit rad biti vaš najveći adut na dan održavanja izbora.

Koristim priliku da tebi, rukovodstvu partije i cjelokupnom Socijaldemokratskom savezu čestitam na realizaciji predizbornih aktivnosti, a naročito vašim aktivistima, članovima i volonterima. Nadamo se uspješnom okončanju kampanje i velikom uspjehu Socijaldemokratskog saveza na izborima, jer je pobjeda socijaldemokrata ključni preduslov za napredak naših država i regije u cjelini.

Želim da ostvarite rezultat koji će vas učiniti ključnim političkim faktorom, kako bi socijaldemokratska vlada kroz reforme učinila Makedoniju prosperitetnom zemljom sretnih ljudi“, navodi se u pismu.