Trump na debatu s Hillary pozvao bivšu ljubavnicu Billa Clintona

flowers34

Gennifer Flowers, bivša manekenka s kojom je Bill Clinton ‘80-ih godina prevario kandidatkinju za predsjednicu SAD-a, svoju suprugu Hillary Clinton, prihvatila je poziv republikanskog kandidata Donalda Trumpa da na prvoj predsjedničkoj debati koja će se održati u ponedjeljak navečer, sjedne u prvi red u publici.

Flowers je sve potvrdila na svom Twitteru.

– Zdravo Donalde. Znaš da te podupirem i definitivno ću biti na debati! – napisala je.

trump

No, prije devet godina, Flowers je kazala kako će poduprijeti Hillary Clinton u njenoj prvoj predsjedničkoj kampanji jer ‘želi poduprijeti žene’. Pritom je kazala i kako nema interesa napadati Hillary Clinton.

Trumpov poziv Gennifer Flowers ima korijene u svađi između tog republikanskog kandidata i Marka Cubana, investitora, milijardera i vlasnika NBA košarkaškog tima Dallas Mavericks, koji je svojevremeno istaknuo kako sumnja u Trumpovo bogatstvo.

U četvrtak je Cuban na Twitteru objavio da je upravo dobio mjesto u prvom redu kako bi gledao kako Hillary ‘razbija’ Trumpa u ponedjeljak.

U subotu mu je Trump odgovorio: – Ako budalasti Mark Cuban želi sjediti u prvom redu, možda ću posjesti Gennifer Flowers tik do njega!

Hillary Clinton svoj vikend provodi pripremajući se za veliku debatu koja će se održati u Sveučilištu Hofstra u New Yorku, a New York Times je javio kako njene pripreme uključuju njezine pomoćnike koji glume Trumpa, kao i očekivane napadačke rečenice koje se tiču seksualnih prestupa njenog  supruga.

Govoreći za Fox News u ponedjeljak, Trump je kazao kako zbog ‘poštovanja’ prema Hillary ne bi isticao ta pitanja, no napomenuo je kako ne zna kako će se stvari razvijati.

– Sve ovisi o njoj, hoće li biti poštena ili nepoštena, no to mi nije prvobitni cilj – kazao je.

clinton i trump

Za Flowers se u javnosti saznalo kada se Bill Clinton 1992. prvi put kandidirao za predsjednika i tada su krenule optužbe o aferi koja je navodno trajala punih 12 godina.

Isprva ih je Clinton poricao, no 1998. je priznao aferu i kazao kako se radilo o jednom jedinom ‘seksualnom susretu’.