Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SDP Kalesija: Kalesijci za dr. Muhameda Osmanovića

BiH

osmanovic-muhamed

Prema predizbornim anketama Kalesijci su „ZA“ doktora Muhameda Osmanovića Po osnovu nekoliko nezavisnih predizbornih anketa kojima se istražuje kakvi bi mogli biti izborni rezultati u općini Kalesija, koje su istina rađene sa malim brojem samostalnih učesnika svih opcija, trenutno blagu prednost „ZA“ načelnika Općine Kalesija ima – doktor Muhamed Osmanović.

Njegovi glasovi dolaze od velikog broja starijih i mladih sugrađana, koji su u većem broju i sudjelovali u anketama. Svoje glasove oni stariji dali su doktoru Osmanoviću, jer pamte doktora Muhameda da je bio uz njih u najtežim ratnim danima i sa njim su dobili bitke za oslobođenje Kalesije. Mladi su glasali jer žele sigurniji oslonac za svoju budućnost. Nezadovoljan trenutnim stanjem u Kalesiji, doktor Osmanović vjeruje da će sa saborcima nastaviti snažnu bitku za brži i bolji razvitak Kalesije, koja ima sve uslove da bude jedna od lokalnih zajednica za primjer drugima u BiH.

“Želim bolju i ljepšu Opštinu Kalesija, koja je davno obećana i ovaj narod to odavno čeka, Napokon Kalesijci zaslužuju puno više od predizbornih derneka. Neka svi glasači izađu na izbore i kažu koga i šta žele”, ističe Osmanović.