FakTTest

Srđan puhalo

Meni je Osmanagić pomogao, vrijeme je da spasi svijet

01/10/2020

Predlažem vam da veoma lako Bosnu i Hercegovinu pretvorimo u zemlju bez korone. Zamislite da na vrh Piramide Sunca, postavimo nešto kao tuš koji bi bio visok 1000 metara i koji ima za zadatak da svu tu bioenergiju, orgonsku energiju i negativne jone rasprši po cijeloj Bosni i Hercegovini

Poštovani gospodine Osmanagiću,

Hvala vam na očinskom videu od 59 minuta i 53 sekunde, što svakako nije slučajno jer kada saberemo te brojeve, 14+ 8 dobijemo broj 22, a numerologija kaže da broj 22 ukazuje da je neko rođeni vođa, praktičan, idealista, nikada ne laže, uvijek govori istinu, kao da vas opisuju.

Pažljivo sam pogledao i poslušao video. Onda sam ga poslušao i pogledao još jednom, a potom istukao sina jer je rekao da hoće da gleda pravog, ne fejk, Indijanu Džonsa, i pogledao još jednom na miru. Znači, odgledao sam vas tri puta, jer tri puta Bog pomaže.

Vrata svijesti su mi se otvorila i ja sam izašao iz pećine u kojoj sam godinama vidio samo sjenke stvarnog svijeta. Vi ste moj Platon! Takvo svjetlo, radost i sreću sam doživio samo nekoliko puta u životu, prvi put sa 12 godina kada sam u „Vručem Kaju“ vidio pičku i četiri godine kasnije kada sam kod Ničea pročitao da je Bog mrtav.

Dok sam vas slušao pokušao sam da razumijem zašto sam zastranio? Da li je to zbog toga što je retrogradni Mars bio u četvrtoj kući u trenutku mog rođenja ili je to samo karma? Možda je za to kriva moja familija sa očeve strane jer potajno upražnjava vjeru katarsku/ bogumilsku. Možda je uzrok tome moj učitelj u Kalinoviku za kojeg sumnjam je istovremeno bio pritajeni reptil i otvoreni socijalista? Možda je za sve kriva vakcina koju sam dobio pred polazak u vojsku?

Nemam odgovor na ovo pitanje, ali više i nije važno jer ste mi pomogli da progledam i hvala vam na tome.

Kada smo već kod vakcina nikada nisam imao hrabrosti da razmišljam ovako kao vi, ali sam sada spreman da započnem radikalnu borbu protiv sadašnjeg „Kalendara imunizacije“ koji je više uništio života u Bosni i Hercegovini nego nacionalizam. Predlažem da umjesto BSG-a tek rođenoj djeci odmah saljevamo stravu preko mašica. U četvrtom mjesecu umjesto DtaP-a omotaćemo im crveni konac oko desne ruke protiv uroka, difterije, tetanusa i velikog kašlja. Vakcinu protiv hepatitis B zamijenićemo sedmodnevnim molitvama, a alternativa za vakcinu protiv morbila, rubeola i dječije paralize neka bude sveti čin krštenja/sunećanje i sl. U četrnaestoj godini umjesto vakcine za difteriju i tetanus djecu ćemo jonizirati.

Nema veće sreće za roditelje od organske i neprskane djece.

Da li ste primjetili da je ubrzana vakcinacija djece u svijetu krenula nakon ubistva Kenedija? Njega jeste ubila mafija, ali ne ova italijanska, već farmaceutska, jer je shvatio da se autizam iza brda valja. Molim se za vas i molim vas da se i vi čuvate. Posle su ubili i princezu Dajanu, jer je htjela priznati princ Vilijem i Hari nisu pelcovani.

Hvala vam gospodine Osmanagiću što ste me izveli iz pakla racionalnog, logičnog i materijalnog i uveli u svijet duhovnosti i metafizike. Čakre vam bile vječno pročišćene, učitelju naš.

Prestao sam da perem zube i nakon nekoliko dana sam se probudio sa jutarnjom erekcijom. Mislite da je to slučajno? Naravno da nije, Bilderberg ne bira sredstva da smanji natalitet i smanji broj ljudi na zlatnu milijardu.

Pažljivo sam odslušao onaj dio emisije u kojem govorite o onoj austrijskoj bolnici koja je uspjela da jonizatorom ubije 99,7% bakterija, virusa, gljivica i ostalih hajvančića koje su na nas nahajcali razni laboranti. Koliko je samo jaka ta farmaceutska mafija i Svjetska zdravstvena organizacija, zajedno sa Bil Gjetsom, kada nam ne dozvoljava da COVID-19 pobjedimo tako jednostavnim rješenjem?

Moloh je njihov gospodar, ali vi ste ih raskrinkali.

Ali budimo proaktivni i konstruktivni, kao što volite da kažete, učitelju naš Osmanagiću. Predlažem vam da veoma lako Bosnu i Hercegovinu pretvorimo u zemlju bez korone. Zamislite da na vrh Piramide Sunca, postavimo nešto kao tuš koji bi bio visok 1000 metara i koji ima za zadatak da svu tu bioenergiju, orgonsku energiju i negativne jone rasprši po cijeloj Bosni i Hercegovini. U sinhronicitet sa kamenim kuglama, ta energija ili bolje reći energije, bi se multiplicirale. Na taj način bi pobili sve viruse, od ebole preko SIDE i korone, srušili entitetske granice i sjebali konstitutivnost.

To bi bio konačni udarac za sve vaše nevjerne tome, zvaničnu medicinu, bankarski lobi, iluminate, masone, a zajebali bi i ove što prave vakcine. Vratili bi se prirodi, homeopatiji, pijavicama, puštanjem krvi, kristalima, ljekovitom bilju, akupunkturi i ostalim tradicionalnim srednjovjekovnim načinima liječenja.

A dobro znamo da je Srednji vijek bio zlatno doba čovječanstva, ali ONI tu istinu namjerno kriju od nas.

Medicina bi doživjela revoluciju, a medicinski fakultet bi proizvodio istinske alhemičare, a ne ove današnje prodane duše.
Zbog vas bi Bakir morao dati otkaz Sebiji, a silni Gavrankapetanovići bi se vratili u Počitelj da gaje smokve.  Dobili bi ste Nobelovu nagradu za medicinu, fiziku, hemiju, ekonomiju i mir, koja bi se posle toga ukinula, jer bi postala besmislena.

Istorija ne bi više bila ista, fizika i hemija. Stali biste rame uz rame sa velikanima Njutnom, Ajnštajnom, Teslom, Alijom Izetbegovićem i Halidom Bešlićem.

Vaš energetski tuš bi doveo do promjene svijesti kod ljudi, a Novi svjetski poredak bi se srušio kao kula od karata. Slijepi bi progledali, ćopavi prohodali, a gluvi bi pročuli.

Uz vašu pomoć Tramp bi savladao moćni Qanon.

Sloboda svijeta i ključ istine je u vašim rukama učitelju Osmanagiću, i nije ljudski da zbog vaše skromnosti cijeli svijet trpi ovaj teror sila mraka i bezumlja.

Mir bi zavladao svijetom.

Ako ste meni otvorili oči, otvorićete i drugima. Pomozite nam da izađemo iz Matrixa i postao Vudstok.

Jonizirajmo Bosnu i Hercegovinu i učinimo je boljom, molim vas.

Preobraćeni

Srđan Puhalo

P.S. Niko, ali niko, nije analizirao ono što govorim, ni žena, ni djeca, ni Dodik, kao što ste vi i na tome sam vam neizmjerno zahvalan.

P.P.S. Otkrio sam da zemlja nije okrugla, da je to još jedna podvala NASE i Komiteta 300, već da je ko tepsija. Zamolio bih vas da mi pojasnite jel okrugla i duboka ko tepsija za baklavu ili četvrtasta i plitka ko za izljevak?

P.P. P. S. Želim da se javno odreknem svoga bloga „Visoko open“ koji sam napisao otrovanog srca, zaključanog uma, sa „brnjicom“ na ustima i povezom na očima.

Komentari

Autor: Srđan PUHALO

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.