ANKETA Gdje je najjeftinije gorivo u vašem gradu? (VIDEO)

BP Oil

Benzinske pumpe BP Oil u posljednje vrijeme postaju izbor sve većeg broja potrošača naftnih derivata, a kako zadovoljni korisnici ističu, prvenstveno zbog visokog kvaliteta goriva te rekordno niskih cijena, ali i veoma ljubaznog osoblja.

BP Oil benzinske pumpe nalaze se u Sarajevu, u naseljima Halilovići i Rajlovac, dok se benzinska pumpa u Mostaru nalazi u naselju Vrapčići pored magistralnog puta Mostar – Sarajevo.

Cijena dizela danas je 1,66 KM, benzina 95 1,71 KM, a benzina 98 1,86 KM. Na benzinskoj pumpi u Rajlovcu cijena plina je 0,66 KM.

Kada jednom natočite gorivo, BP Oil će ostati vaš izbor i u budućnosti te pouzdan partner vaših putovanja. Kako bi uvijek bili na usluzi svojim korisnicima, BP Oil benzinske pumpe rade 24 sata dnevno.

Pored izuztno niskih cijena goriva vrhunskog kvaliteta, na benzinskim pumpama BP Oil za svoje četverotočkaše, po veoma povoljnim cijenama, možete pronaći i druge stvari potrebne Vašem automobilu.

U BO Oil-u kažu da će se truditi da u budućnosti postanu još bolji i kvalitetniji jer kako kažu, njihov cilj je da potrošači uvijek budu zadovoljni. Za detaljne informacije posjetite Facebook stranicu BP Oila.

U nastavku pogledajte i zašto sve veći broj vozača koristi usluge ove benzinske pumpe, mnogi od njih nisu krili zadovoljstvo uslugom, cijenom i kvalitetom.