Fokus TV

BH Telecom i Samsung predstavili Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

04/03/2016

Kompanije BH Telecom i Samsung predstavili su Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, nove mobilne telefone koji korisnicima nude vrhunsko iskustvo.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prvi su telefoni s Dual Pixel kamerom koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tome, ali i objektivu s većim otvorom blende i brojem piksela, ovaj tehnološki napredak nudi brže okidanje i precizniji autofokus.

“Samsung svakodnevno teži da korisnicima ponudi nova iznenađenja, mogućnosti i užitak prilikom korištenja mobilnih telefona, stoga smo u potpunosti promijenili način na koji ćete dijeliti iskustva i sjećanja. Ekran od 5,1-inča kod Galaxy S7, te 5,5-inča kod Galaxy S7 edge izrađeni su od zaobljenog stakla i metala, elegantnog dizajna pogodnog za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi ekrani imaju stalnu uključenost što korisnicima omogućava jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brige za propuštenim pozivom ili važnim obavještenjem.

samsung galaxy s7 bh telecom

Također, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge mobilni telefoni otporni su na vodu i prašinu, tako da ih možete nastaviti koristiti čak i kada upadne u vodu“, naglasio je Damir Uzunović, IM Key Account Manager, Samsung Electronics Adriatic (SEAD).

Novi telefoni korisnicima omogućavaju i jednostavno mobilno plaćanje uz Samsung Pay. Ovo sigurno i jednostavno rješenje štiti sistem Samsung KNOX i čitač otiska prsta, a podržan je tehnologijom NFC, MST i barkoda, što omogućava jednostavnu primjenu u trgovinama širom svijeta.

“BH Telecom uvijek ide prvi u korak sa svjetskim trendovima, pa smo posebno sretni da u našoj ponudi mobilnih telefona, korisnicima, kao i do sada, možemo ponuditi samo najbolje. Samsung mobilni uređaji predstavljaju spoj vrhunskih performansi i izgleda, koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika“, naglasio je v.d. izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslova, prof.dr. Duljko Hasić, dipl.ecc.

Novi Samsung telefoni bit će u ponudi BH Telecoma od 11. marta, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate uz postpaid pakete.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.