Fokus TV

Nemate ideju za odmor? Sol Azur i Buena Vista imaju ponude koje se ne odbijaju!

14/06/2017

Turistička agencija Sol Azur i Buena Vista i ovog ljeta za Vas najjeftinije i najkvalitetnije organizuju putovanja i ekskurzije na neke od najpopularnijih evropskih destinacija.

Kako su nam kazali iz ove agencije, hit ponuda ovog ljeta je Sicilija, a aranžmani za ovu izuzetno popularnu turističku destinaciju “idu ko halva”. Sol Azur i Buena Vista za svoje klijente pripremili su razne vrste aranžmana, a pored autobusa, na Siciliju možete putovati i avionom.

“Sicilija je jedinstven prostor sa fascinantnim spojem multikulturalnog stanovništva, najveći kosmopolitski region kojim su vladali Azijati, Afrikanci i Evropljani. Jedinstveno mjesto puno umjetnosti, arheologije, istorije, prekrasnih gradova, plaža i pejzaža.

Svi čitaoci Fokusa, koji se jave agenciji Sol Azur i Buena Vista do 21. juna 2017., imaju 10% popusta za aranžman na Siciliji, Malti i Španiji!

Trideset vijekova historije i kulture izraženo kroz klasiku, romantiku, gotiku i barok. Direktnim letom iz Sarajeva imate mogućnost da ljetne dane provedete na ovako jedinstvenom i čarobnom mjestu”, kažu u Sol Azuru i Buena Visti.

Sicilija – jedinstveno mjesto puno umjetnosti, arheologije, istorije, prekrasnih gradova, plaža i pejzaža…

Pored Sicilije, jedan od uvijek popularnih aranžmana je i putovaje „Azurna obala – Španija – Italija“. Ukoliko se odlučite za ovaj program, posjetit ćete Kan i Nicu, zatim Azurnu obalu i prelijepi Monte Karlo. Krajnja destinacija je jedno od najpopularnijih evropskih ljetovališta, španski Lloret de Mar, a u toku odmora na ovoj destinaciji u prilici ćete biti posjetiti i Barcelonu. Međutim, to nije sve, u povratku iz Španije planirane su posjete Milanu i Veneciji.

“Sol Azur i Buena Vista” mogu učiniti da Vam ovo ljeto bude nezaboravno

Ovog ljeta u ponudi imate i putovanje na čarobnu Maltu na koju se leti avionom iz Sarajeva. Radi se o programu na bazi osam dana, u kojem ćete moći uživati u ljepotama prelijepe Vallete i nevjerovatno lijepom moru.

Posjetite čarobnu Maltu direktnom avionskom linijom iz Sarajeva

Pored navedenih destinacija, tu je i nezaobilazno ljeto za mlade. Ove godine u ponudi je putovanje od 12 dana na grčki otok Krf.

Krf je najsjevernije ostrvo u jonskom moru, jedno je od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini.

Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem

Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem. Zbog bogate historije na Krfu je moguće vidjeti veliki broj spomenika, kao sto je spomenik stradanja vojnika u I svjetskom ratu, na ostrvu Vido – plava grobnica.

Ovo su samo neke od ponuđenih destinacija u organizaciji agencije „Sol Azur i Buena Vista“. Više o samim ponudama, odnosno destinacijama koje je ova agencija odabrala za vas ovoga ljeta, možete pronaći na njihovoj stranici www.solazur.ba

Ljubazno osoblje u turističkim agencijama Sol Azur i Buena Vista

Izuzetno srdačno i ljubazno osoblje, kao i profesionalni turistički vodiči, učinit će da odabir agencije „Sol Azur i Buena Vista“ za organizaciju vaših putovanja, ovo ljeto učini nezaboravnim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.