Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Redizajnirani „AT Kerametal“ kupce ostavlja bez daha

atttt

Prodajni centar „AT Kerametal Sarajevo“, novitetima koje prezentuje iz dana u dan, sve više oduševljava svoje posjetioce.

Zahvaljujući sjajnoj viziji vlasnika Ante Tomića iz Ljubuškog, ovaj centar u naselju Gladno Polje, postao je jedan od najatraktivnijih i najmodernijih prodajnih centara u regionu.

AT Kerametal je proširio svoj asortiman, te kreirao uistinu jedinstven doživljaj kupovine u ovom centru. Uz nevjerovatno širok asortiman ponuđenih proizvoda, sam koncept prodaje i ugođaj koji će vas zateći u ovom centru, jednostavno ostavlja bez daha.

Prije tačno godinu dana, na ovom mjestu otvoren je njihov Garden centar, a godinu dana poslije, kompletan centar je u potpunosti redizajniran, a mnogi kupci koji su se danas zatekli u AT Kerametalu, istakli su da im kupovina u redizajniranom prodajnom centru predstavlja pravi mali ugođaj.

„Imam osjećaj kao da se nalazim u Beču, Parizu ili nekoj drugoj evropskoj metropoli. Zaista sam pozitivno iznenađena novitetima koji su me ovdje danas dočekali. Mislim da ovako nešto nema u Bosni i Hercegovini. Očito je da su nam vlasnici ovog centra željeli prirediti pravu malu kućnu atmosferu, – kazala nam je gospođa iz Sarajeva, koji je prema njenim riječima redovni posjetilac Kerametala.

„Ja sam u penziji ali skoro uvijek kada imam slobodnog vremena iskoristim priliku i doći u Kerametal, jer kao što se kaže kod nas, ovdje možete pronaći „od igle do lokomotive“ po veoma pristupačnim cijenama.

Kako nam je kazao rukovodilac prodajnog centra „AT Kerametal“ Sarajevo, Avdo Bićo, noviteti kojima je Kerametal ponovo oduševio kupce, rezultat su konstantnog praćenja evropskih trendova ali i vizije vlasnika kompanije.

– Željeli smo našim kupcima ponuditi nešto sasvim jedinstveno, napraviti takvu atmosferu da im kupovina postane odmor, te da se dok su u Kerametalu osjećaju kao da su u nekom modernom evropskom centru. Mislim da ovakav spoj kupovine i ugodne atmosfere do sada nije viđen ovdje, ali to je samo jedno od naših iznenađenja u ovom i budućem periodu. Pratili smo dugo vremena kako se to radi vani, a mi smo zahvaljujući viziji našeg vlasnika, ovdje upravo napravili tu neku kombinaciju domaćeg i stranog i dobili smo jedan savremen centar iz kojeg će kupci izlaziti zadovoljni i uvijek nam se rado vraćati.

„AT Kerametal“ Sarajevo je proširio i svoj prodajni asortiman, upravo uz kombinaciju brojnih inovacija.

– Tu sada imamo tzv. „Relax odjel“, u kome možete naći sve za odmor i rekreaciju, kao i novi „Toms Markt“ odjel prehrabenih artikala. Pored toga, došlo je do velikog proširenja u ponudi audio, video i bijele tehnike, zatim u asortimanu centralnog grijanja kao i naš jedinstveni vrt, kakav siguran u Sarajevu ali i šire nije viđen, – kazao je Bićo.