Senigor otvorio novi Bau Centar

senigor novi bau centar – 2
FOTO: D. Begović

Senigor d.o.o. danas je u naselju Osjek (Ilidža) otvorio svoj novi Bau Centar pod nazivom “DOM CENTAR”. Radi se o modernom, savremeno opremljenom objektu u kojem se mogu pronaći sve vrste proizvoda za opremanje ili izgradnju doma. Otvorenju centra su prisustvovale mnoge važne zvanice od lokalnih, općinskih, do onih kantonalnih.

Kupci će od sada u novom Bau Centru moći posjetiti salone tepiha, sanitarne opreme, vrata, grijanja, miks centra za fasade, te redovne police na kojima su izloženi proizvodi iz oblasti građevine, vodo i elektromaterijala.

“Pozivamo sve naše vjerne kupce da u narednih 10 dana posjete naš Dom Centar i ostvare popust od 10 posto na sve naše prodajne artikle. Za njih smo pripremili i vrijedne poklone za učešće u nagradnoj igri. Sve što je potrebno je da nas posjete i sami uvide zbog čega smo među najboljima”, kazao je Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor d.o.o.

Inače, spomenutu kompaniju osnovao je Senad Islam 2004. godine, a trenutno zapošljava više od 80 osoba i godišnje bilježi promet od 30 miliona KM.

“Senigor d.o.o. na svojim skladištima posjeduje više od 27.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji. Bez obzira da li je to alat ili cigla– Senigor d.o.o. to ima na stanju!”, kazali su organizatori prilikom otvorenja ovog centra.

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini. Sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najcjenjeniji veleprodajni distributer u državi.