Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Ključ besmrtnosti"

Bestseler Mostarca Harija Slipičevića objavljen na engleskom i njemačkom jeziku

roman hari

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca s nizozemskom adresom, Harija Slipičevića

Nakon što je u kratkom vremenu roman Harija Slipičevića ”Ključ besmrtnosti” postao najprodavanija knjiga u Bosni i Hercegovini te izašao u regionalnom izdanju, ovih je dana objavljen i u dva izdanja na engleskom i njemačkom jeziku.

“Reakcije prvih čitatelja već stižu, pogotovo s njemačkog govornog područja jer je ta verzija izašla malo prije engleske. Komentari su pozitivni i to me jako raduje. Drago mi je da roman ima priliku nastaviti svoj put na novim tržištima” – poručio je autor Hari Slipičević.

Specifične okolnosti pandemije koje su se negativno odrazile na sva područja života, pa i kulturu, bile su dio odluke da se izdanja na engleskom i njemačkom jeziku nađu na Amazonu. U odsustvu sajmova knjiga i veće posjete knjižarama, roman je lako dostupan online narudžbom.

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca s nizozemskom adresom, Harija Slipičevića.

Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića.

Kroz splet podsvjesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan uključuje Mac Lewit, znanstvenih i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih, navodi se u opisu knjige.