Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sao paolo

Bh. umjetnica Arleta Ćehić na izložbi u Brazilu

arleta-cehic

Ova izložba označava i ponovno otvaranje Kulturnog prostora Instituta Servantes u Sao Paolu, a ceremonija otvaranja izložbe je povjerena generalnom konzulu Španjolske u Sao Paolu Miguelu Gómez de Aranda Villén i ravnatelju Cervantes Instituta iz Sao Paola Juan Manuel Casado Ramosu

Na međunarodnoj grupnoj izložbi likovnih radova pod nazivom “Out of home – Wings for Freedom”, čije otvaranje je najavljeno za danas u Sao Paolu, svoje radove će predstaviti 196 umjetnika iz 27 zemalja svijeta, a među kojima se nalazi i bh. umjetnica Arleta Ćehić.

“Riječ je o internacionalnoj grupnoj izložbi satkanoj od individualne kreativnosti svakog gostujućeg umjetnika, izraženoj u konstrukciji papirnog aviona, simbolu leta i slobode, kako bi u globalnom smislu pokazali važnost umjetnosti u jednom od najgorih trenutaka za čovječanstvo na početku 21. stoljeća”, navela je Ćehić.

Ova izložba označava i ponovno otvaranje Kulturnog prostora Instituta Servantes u Sao Paolu, a ceremonija otvaranja izložbe je povjerena generalnom konzulu Španjolske u Sao Paolu Miguelu Gómez de Aranda Villén i ravnatelju Cervantes Instituta iz Sao Paola Juan Manuel Casado Ramosu.

Inače, umjetnica Arleta Ćehić je prošlog mjeseca sudjelovala na međunarodnoj izložbi u Londonu pod nazivom “White Circle”.