#ostanikodkuće i čitaj!

Buybook omogućio dodatne pogodnosti za online kupovinu

buybook-1473858936

Za sva dodatna pitanja iz Buybooka stoje na raspolaganju na društvenim mrežama – Facebooku (Buybook Doo), Instagramu (ik_buybook) i Twitteru (buybook_ba), kao i na mailovima info@buybook.ba i klubknjige@buybook.ba

Od 1. aprila sve naslove u izdanju Buybooka putem web shop www.buybook.ba možete naručiti uz dodatni poput od 5% i uz besplatnu poštarinu na teritoriji Bosne i Hercegovine – bez obzira na broj naručenih knjiga.

Iz ponude iz Buybooka posebno izdvajaju nove naslove – “10 minuta i 38 sekundi u ovom čudnom svijetu” Elif Safak, “Frankenstein u Bagdadu” Ahmeda Sadavija, “Čudo”, R. J. Palacio, “Harry Potter i kamen mudrosti” i “Harry Potter i odaja tajni” J. K. Rowling, kao i već poznate naslove domaćih autora– “Schindlerov lift” Darka Cvijetića, “Kad sam bio hodža” Damira Ovčine i “Huzur” Martine Mlinarević u novom izdanju.

U narednom periodu očekuju još odličnih naslova kako stranih, tako i domaćih autora – „Svi bismo trebali biti feministi i feministkinje“ Chimamanda Ngozi Adichie, „Vernon Trodon 2“ Virginie Despentes, „Snješko“ Jo Nesbo, „Djevojčica koja nije voljela svoje ime“ Elif Safak, „Zavjesa“ Kader Abdolah, „Špijuni“, Luís Fernando Veríssimo, „Labirint“ Burhan Sönmez, Odlazak“ Andrej Nikolaidis, „Što na podu spavaš“ Darko Cvijetić, „Zvjerčica unlimited“ Tijan Sila, „Sjeverni nasip srca“, Naida Mujkić, „Longplej“ Nenad Rizvanović, Bijeli bor“ Igor Borozan, i još drugih.

Za sva dodatna pitanja iz Buybooka stoje na raspolaganju na društvenim mrežama – Facebooku (Buybook Doo), Instagramu (ik_buybook) i Twitteru (buybook_ba), kao i na mailovima info@buybook.ba i klubknjige@buybook.ba.