Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prvi roman

Domagoj Zelenika u Mostaru predstavio svoj prvi roman “Izabrani”

roman izabrani

Autor je također poručio kako je siguran da bi se roman “Izabrani” svidio svima koji vole jednostavne teme obrađene na, kako kaže, malo drugačiji i neobičniji način

Roman “Izabrani” autora Domagoja Zelenike, studenta odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, predstavljen je u četvrtak u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Zelenika je u razgovoru za Fenu kazao kako je ovo njegov prvi roman u kojemu se proteže priča o četiri dobra prijatelja koja se sastaju nakon mnogo godina.

– Ovo je knjiga za mlade koja govori o prijateljstvu, odnosno o avanturama četiri stara prijatelja koja su krenula na putovanje koje se nije odvilo po planu. Samo pisanje romana potrajalo je punih osam mjeseci, nakon čega je uslijedila faza ispravljanja zato što neke stvari nisam dobro uradio, tako da je danas, nakon skoro dvije godine, moj prvi roman ugledao svijetlo dana na ovoj, prvoj promociji u Mostaru – kazao je Zelenika.

Ovaj roman, kako kaže, predstavlja puno toga i ne može izdvojiti neku konkretnu poruku koju knjiga šalje.

– Iz dosadašnjih recenzija dobio sam potpuno drugačija mišljenja od onog koje sam imao o knjizi, tako da sam ljudima koji će je čitati prepustio da sami odluče što im knjiga predstavlja – naveo je Zelenika.

Dodao je kako se i u budućnosti planira baviti pisanjem.

Autor je također poručio kako je siguran da bi se roman “Izabrani” svidio svima koji vole jednostavne teme obrađene na, kako kaže, malo drugačiji i neobičniji način.