Kultura

moff

“Dream team babe” na Mostar Film Festivalu

19/10/2020

Iz MOFF-a poručuju kako grupa od šest baka nevjerojatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije

U okviru Mostar Film Festivala (MOFF) na Sveučilištu u Mostaru od ponedjeljka kreće prikazivanje dokumentarnih filmova pa će svi posjetitelji danas od podne imati priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života “Dream team babe” Lejle Zvizdić.

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe i koje poručuju da su godine samo broj, priopćeno je iz MOFF-a.

Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput umirovljenice su iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati najstariji glazbeni bend na svijetu “Dream team babe”.

Iz MOFF-a poručuju kako grupa od šest baka nevjerojatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.

“Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug i sretan život”, istaknuli su iz organizacijskog tima Festivala.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi “Anonimno jato” i “Naš Hajduk”, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje, stoji u priopćenju.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.