Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ena Ćosović premijerno u Sarajevu

ena cosovic2

KLABIKA nastavlja da istražuje nove pristupe zabavi. Ovoga puta, vode vas na putovanje u okviru novog koncepta pod nazivom KLABIKA CITY SERIES. Koncept se se bazira na re-bredniranju experience turizma u okvirima noćne zabave i interkonekciji glavnih gradova. Uz podršku Danskog Konzulata u Bosni i Hercegovini i hrabrih brandova prvi DJ nastup u nizu imaće multitalentovana, progresivna umjetnica iz Kopenhagena koja je rođena u BiH – Ena Ćosović.

Karijeru je započela sa samo 16 godina tako što se prvo upoznala sa noćnim životom Kopenhagena. Danas nastupa širom Danske a publika je može čuti i u drugim evropskim prestonicama.Trenutno je rezident u jednom od najpoznatijih underground klubova u Kopenhagenu, Culture box, gde ima priliku da nastupa sa brojnim poznatim DJ imenima.

Ena Ćosović će nasupiti sa zajedno sa KLABIKA COLLECTIVE-om, u okviru KLABIKA CITY SERIES koncepta 24. Februara u klubu The Loft / Sarajevo. Broj ulaznica za događaj je ograničen. Svega 100 ulaznica naći će se u pretprodaji i to na sljedećim prodajnim mestima :

Delikatesna Radnja od 19.2 do 24.2, svakog dana od 18.00 – 20.00 h. Cijena ulaznice je 20 KM. Ostatak neprodanih ulaznica će se naći na ulazu kluba The Loft po cijeni od 25 KM.
“Klabika ne voli da se ponavlja, mi konstanto tragamo za novim idejama.

Tokom ljeta iza nas smo kreirali tzv. sveti trougao sa top tri lokacije za neočekivano dobar užitak i zabavu u Sarajevu. Delikatesna Radnja (Creative Industry Resort) Secret Rooms (Private Guest house) The Loft Sarajevo (Work & Club) su naš odabir za KLABIKA Playground. Sada želimo da ih podijelimo sa kolegama na globalnom nivou kako bi mogli da osjete istinsku CITY vibraciju. Bukiraćemo nadolazeće talente svijeta djinga i sa njima kreirati iskustva koja će doprinijeti mapiranju Sarajeva u nekom novom duhu.”- KLABIKA Collective

KLABIKA [CITY SERIES]© | FB EVENT

KLABIKA [CITY SERIES]© | Official Teaser

ENA COSOVIC MX

KLABIKA COLLECTIVE MX