Eronetova “Zimska bajka” u Kosači

eronet-zimska-bajka

Dvodnevni program „Zimska bajka“, u organizaciji HT Eroneta i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosača u Mostaru, održat će se 16. i 17. decembra u Mostaru.

– „Zimska bajka“ će donijeti pregršt plesa, glazbe, zabave, veselja za najmlađe.Pripremljene su radionice za djecu, projekcije blagdanskih animiranih filmova, ukrašavanje božićnog bora, bit će kostimirani DJ i Djed Božićnjak s kojim će se djeca moći slikati – kazala je Anja Puhalo ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, priopćeno je iz HT Eroneta.

U petak, od 15 sati, na programu je predstava Maloga teatra Mostar „Kako je Zvonko ukrao Božić“, a u subotu, u 18 sati, za svu djecu priprema se predstava s Malim teatrom Mostar, a u kojoj će im se pridružiti Mostarske mažoretkinje i plesačice HŠK Zrinjski

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta Misijana Brkić Milinković istaknula je zadovoljstvo suradnjom s Kosačom, Malim teatrom i Mostarskim mažoretkinjama te kazala kako HT Eronet, kao društveno odgovorno poduzeće, i u ovo blagdansko vrijeme, želi dati svoj doprinos.

– Želimo istaknuti kako HT Eronet podržava sve pozitivne inicijative i projekte, institucije i udruge, koji rade na promociji kulture, umjetnosti, sporta, druženja, te se nadamo se da će naša zajednička zimska bajka dogodine prerasti i u nešto mnogo veće – kazala je Brkić Milinković.

Voditelj i osnivač Malog teatra Mostar Ivo Krešić zahvalio je HT Eronetu na ukazanom povjerenju te obećao da će se, uz glumce ovoga teatra, Mostarske mažoretkinje i članice HŠK Zrinjski, dječica, ali i njihovi roditelji, bake, djedovi, iznimno zabaviti.