Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Knjiga.ba

Frenkijev roman “Koraci” u julu najtraženija knjiga

frenkie

Taj roman je nastajao prethodnih godinu dana, Frenkie ga je ispripovijedao, a zapisao mladi pisac Boris Lalić

Već drugi mjesec popularni urbani umjetnik Frenki sa autobiografskim romanom “Koraci” nalazi se na vrhu liste najtraženijih naslova u online knjižari “Knjiga.ba”.

Taj roman je nastajao prethodnih godinu dana, Frenkie ga je ispripovijedao, a zapisao mladi pisac Boris Lalić. Jedan od saradnika na knjizi, Frenkijev dugogodišnji prijatelj Dj Soul, kazao je da taj autobiografski roman otkriva turbulentnu priču klinca koji se kao izbjeglica zaljubio u hip hop kulturu i sa njom osvojio simpatije i poštovanje mnogih.

Najtraženiji naslovi u mjesecu julu su “Koraci”, autora Frenkiea, zatim “Bosanski muslimani u Drugom svjetskom ratu”, “PTSP Spomenar”, “Bogati otac, siromašni otac”, “Sretna žena”, “Misli i obogati se”, “Ljetopis o Kralju Tvrtku – roman hronika”, “Sve dok ne svane”, “Budni u pet (i vaš je čitav svet)” te “Sa svakim dahom”.

Knjižara “Knjiga.ba” preporučuje djelo Alme Taletović “Sretna žena”, motivacijski vodič za svaku ženu koja želi da radi na sebi kako bi živjela sretnije. Knjiga predstavlja spoj popularne psihologije, nauke i vjere.

U knjizi se nalaze brojne tehnike samopomoći i primjeri afirmacija kako bi žene pomogle sebi u prevazilaženju teških stanja i emocija te živjele život bolje i kvalitetnije.

Također, preporučuju i djelo Napoleona Hilla “Misli i obogati se”, kultni bestseler, najčuvenija i najuticajnija knjiga o uspjehu ikada napisana

U periodu od dvadeset pet godina, Hil je uz pomoć jednog od najbogatijih ljudi u to vrijeme, Endrua Karnegija, razgovarao sa stotinama uspješnih muškaraca i žena i tako otkrio moćnu formulu za uspjeh, koja je sada dostupna svima, saopćeno je iz Online knjižare “Knjiga.ba”.