na društvenim mrežama

Hrvatski glumci uputili podršku online izdanju Sarajevo Film Festivala

sff -koronavirus

Nataša Janjić iako zbog nedavnog poroda ne bi mogla ni u normalnim uvjetima ove godine prošetati crvenim tepihom, prisjetila se 2016. kad je imala čast upoznati Roberta de Nira koji je bio glavna zvijezda Festivala, a društvo joj je pravio srbijanski glumac Nikola Đurički

Goran Bogdan, Nataša Janjić, Jelena Veljača, Nina Badrić, Leona Paraminski, Bojana Gregorić Vejzović, Judita Franković Brdar samo su neki od poznatih osoba koje ni ove godine nisu propustili prisustvovati Sarajevo Film Festivalu, u nešto izmijenjenom obliku, njegovom online izdanju.

Nekolicina hrvatskih glumaca na svojim društvenim mrežama objavila je poruke podrške festivalu, u kojima se prisjećaju prethodnih godina, a kako su ove godine izostale njihove fotografije s crvenog tepiha na društvenim mrežama, idealna prilika je bila objaviti fotografije od prethodnih godina.

Iva Mihalić s Ninom Violić poslala je pozdrave i podršku za SFF online, a Daria Lorenci pomno prati sve filmove i program na ondemand.sff.ba te se nada da će iduće godine nadoknaditi sva druženja i s još većim veseljem uživati u najdražoj umjetnosti.

Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom prati SFF program online od samog otvorenja, dok Goran Bogdan koji je stalni gost SFF, prisjetio se posebno svog dolaska 2017. objavivši fotografiju s turskom glumicom Melisom Sözen koja je hrvatskoj publici poznata po ulozi Hrvatice Nore u TV serijalu “Sulejman Veličanstveni“.

Nataša Janjić iako zbog nedavnog poroda ne bi mogla ni u normalnim uvjetima ove godine prošetati crvenim tepihom, prisjetila se 2016. kad je imala čast upoznati Roberta de Nira koji je bio glavna zvijezda Festivala, a društvo joj je pravio srbijanski glumac Nikola Đurički.

Bobo Jelčić na moru sa svog laptopa prati filmove i program ondemand.sff.ba. Jelčić je na 24. izdanju Festivala predstavio svoj film “Sam samcat”, a 2013. njegov film “Obrana i zaštita” nagrađen posebnim priznanjem žirija.

Jelena Veljača i prošlo ljeto je bila zvijezda crvenog tepiha i veseli se sljedećoj mogućnosti, a do tada je online uz SFF, Nina Badrić tvrdi da vjerno i ove godine prati Festival online, saopćeno je iz PRiredba Studija.

sff