HT Eronet i ove godine uz 18. Mediteran Film Festival

ht eronet445

HT Eronet i ove je godine generalni sponzor 18. Mediteran Film Festivalu (MFF), koji se od 23. do 26. avgusta održava u Širokom Brijegu.

Tim su povodom ugovor o generalnom sponzorstvu u četvrtak potpisali član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk i direktor Mediteran Film Festivala Tomislav Topić.

Topić je zahvalio HT Eronetu na podršci, naglasivši kako je vrlo važno da je jedan tako snažan i prepoznatljiv brend ponovno uz MFF.

– HT Eronet svojim sredstvima pomaže da Festival postane konstantno održiv i kvalitetan. Također, zahvaljujući MFF-u i potpori HT Eroneta, u maloj sredini smo napravili nešto veliko – istaknuo je direktor Topić.

Dodao je kako je ovogodišnji program iznimno kvalitetan. Uz program u konkurenciji, na MFF-u bit će prikazana najnovija svjetska filmska ostvarenja, kao i radovi domaćih autora.

– I ovu godinu Festival donosi filmove za mlade, radionice, filmske kvizove, projekcije na otvorenom, te odličnu zabavu – kazao je Topić, istaknuvši kako na Festivalu sudjeluje oko pedesetak sudionika, a radionice će trajati dva tjedna. Na ovogodišnjem MFF-u prikazat će se pedesetak filmova.

– U filmskim radionicama ćemo surađivati s dva američka filmska kampa gdje će američki predavači i američka i naša djeca zajedno raditi filmove i edukativne radionice – kazao je Topić

Naglasio je kako su obuhvaćena sva tri segmenta filmske industrije: festival kao prikazivačka industrija, škola kao edukativna i produkcija kao stvaralačka.

Član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk novinarima je rekao kako mu je čast i zadovoljstvo što je HT Eronet i ove godine, kao generalni sponzor i partner, uz Mediteran Film Festival.

Dodao je kako HT Eronet na ovaj način ulaže u lokalnu zajednicu koji su važni za grad i regiju.

– Mi se na Festivalu osjećamo kao domaći. MMf-u želim puno uspjeha u svim nadolazećim godinama, a našim korisnicima na Festivalu ćemo i ove godine osigurati iznenađenja – poručio je Ruk.