Kultura

Fotoreporteri bh. medija i agencija

Humanitarna izložba radova bh. fotoreportera u galeriji Centra za kulturu

29/01/2020

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima

Fotoreporteri bh. medija i agencija u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba organizirat će u srijedu, 12. februara u Centru kulture i mladih Općine Centar Sarajevo humanitarnu izložbu fotografija, saopćeno je iz Pomozi.ba.

U prostorijama Centra u Jelićevoj ulici bit će izložene fotografije fotoreportera koji njihovom prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Fotoreporteri koji na ovaj način žele dati doprinos i pomoći djeci i odraslima koji vode bitku za život su: Dženan Kriještorac, Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus, Midhat Poturović.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima, navodi se u saopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.