Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Izložba „Collegium Artisticum 2017 – Arhitektura“ u Bihaću

26/09/2017

Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini u saradnji sa Gradskom galerijom Bihać organizuje predavanja i otvaranje izložbe „Collegium Artisticum 2017 – Arhitektura“ u Bihaću, 30.09.2017. u 18:00.

Godišnja izložba Collegium Artisticum ima tradiciju dužu od 50 godina i predstavlja najznačajnija bosansko-hercegovačka djela arhitekture i umjetnosti.

Dio izložbe koji je namjenjen arhitektonskim ostvarenjima u BiH, nakon svečanog otvaranja u Sarajevu nastavlja sa svojim predstavljanjem putujućom izložbom. Izložba je, nakon predstavljanja sarajevskoj javnosti organizovana u Mostaru i Trebinju.

Izložba će biti otvorena nakon prezentacije Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini i kratke prezentacije sponzora. Otvaranje izložbe je u 19:30, nakon čega je planirano koktel druženje. Izložba ostaje otvorena do 11.10.2017.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.