Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Izložba dječijih radova otvorena u Kotor Varošu (FOTO)

16/12/2017

U Kotor Varošu otvorena je izložba dječijih radova nastalih u Školi crtanja i slikanja.

U galerijskom prostoru kino-sale izloženi su radovi koju su mališani pripremali u proteklih šest mjeseci pod rukovodstvom diplomiranog likovnog umjetnika Gorana Čupića.

“Mališani su imali priliku da se upoznaju sa slikarskim tehnikama kao i sa radom sa kolaž papirom, grafikom, modelovanjem sa glinom, mozaikom i dekupaž tehnikom”, istakao je Čupić.

Po njegovim riječima glavni cilj “Škole crtanja i slikanja” je da kroz kreativno ostvarivanje polaznici razviju maštu, vještinu imaginacije, ali i da ispolje svoj stvaralački duh.

“Ova izložba je dokaz da su naši polaznici uspješno prošli kroz određene umjetničke tehnike, a nakon školskog raspusta i kraće pauze nastavljamo sa radom”, rekao je Čupić.

Direktor Javne ustanove “Centar za kulturu, sport i informisanje” Kotor Varoš Dragan Zeljković i diplomirani likovni umjetnik Goran Čupić uručili su nakon izložbe priznanja polaznicima “Škole crtanja i slikanja”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.