Kultura

najavljena za 27. oktobar

Jubilarna 200. izvedba komedije “Rodijaci” u Mostaru

25/10/2021

Predstava prikazuje naše ljude u inozemstvu u želji za povratkom, kao i one koji tek odlaze za boljim životom, priopćeno je iz HDHS Kosača

Komedija “Rodijaci” autora Petra Miloša odigrat će se u srijedu, 27. oktobra u Hrvatskom domu hercega Stjepana (HDHS) Kosače u Mostaru u 20 sati.

U ovoj jednosatnoj komediji s dva lica Matišu i Stipana glume Miro Barnjak i Velimir Pšeničnik Njirić, koji je ujedno i redatelj predstave. Autor na duhovit način prikazuje vrijeme u kojem živimo kao i događaje iz života dvojice hercegovačkih gastarbajtera koji, na pola nepismeni, žive i rade u Njemačkoj.

Predstava prikazuje naše ljude u inozemstvu u želji za povratkom, kao i one koji tek odlaze za boljim životom, priopćeno je iz HDHS Kosača.

“Predstava ‘Rodijaci’, igrana u BiH, Hrvatskoj i inozemstvu, priča je o svima nama, kakvi jesmo i kakvi ne želimo priznati da jesmo. Susret s ‘Rodijacima’ je i u neku ruku i susret sa samim sobom i zato se ova predstava može gledati više puta i ona će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima”, kazali su organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati, ili rezervirati na broj 063/940-584, stoji u priopćenju.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.