“Ključ besmrtnosti” obara rekorde prodaje

kljuc besmrtnosti knjiga

U kratko vrijeme od izlaska na svjetlo dana, roman Harija Slipičevića ‘Ključ besmrtnosti’ nastavlja obarati rekorde prodaje. Nakon izbijanja na prvo mjesto najprodavanijih naslova u kategoriji novih izdanja, Slipičevićev roman je pretekao roman svjetski poznatog pisca Den Browna i došao na prvo mjesto ukupnog poretka najprodavanijih knjiga na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba.

Osim što vodi u online prodaji, Slipičevićev roman nestaje i iz knjižara. Premda je objavljen prije nepuna dva mjeseca, inicijalni tiraž je već pri kraju.

– Nadao sam se da će roman naći svoj put pred čitatelje, ali nisam očekivao da će se stvari razvijati ovakvom brzinom. Javilo mi se više izdavačkih kuća, među kojima i dvije velike iz Njemačke i Rusije. Što će biti, vidjet ćemo. Nastavi li roman ovakvim tempom, sve je moguće – istaknuo je autor romana ‘Hari Slipičević’.

‘Ključ besmrtnosti’ je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Objavljen je u izdavačkoj kući Art Rabic. Prva promocija bila je u Mostaru, dok je iduća planirana za sredinu ovog mjeseca u Holandiji.

Napeta priča romana ‘Ključ besmrtnosti’ koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet povijesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, znanstvenik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.