Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Koncert “Mozart mališani u parku” za prvi dan ljeta

l_ef9bb486f112cfb231a6bf8d8f2faea2

Na koncertu nastupaju: Mala škola glazbe, Glazbena škola “Ivana pl. Zajca” iz Mostara, Glazbeni vrtić Posušje, a program su osmislile i pripremile profesorice Ivana Filipović, Marija Polić, Ivana Kolakušić i Brigita Baćak

U povodu Svjetskog dana muzike u utorak, 21. juna, u mostarskom parku Zrinjevac po prvi put će se održati koncert Mozart mališana i gostiju.

Mladi muzičari izvest će najpopularnije dječje pjesme čije aranžmane potpisuje profesor i dirigent Filip Milošević, unuk poznatog dirigenta Ivice Svetinovića, stoji u priopćenju Grada Mostara.

Mladi dirigent koji nastavlja stopama svog pokojnog djeda ostavio je već značajan trag na muzičkom polju Bosne i Hercegovine.

Na koncertu nastupaju: Mala škola glazbe, Glazbena škola “Ivana pl. Zajca” iz Mostara, Glazbeni vrtić Posušje, a program su osmislile i pripremile profesorice Ivana Filipović, Marija Polić, Ivana Kolakušić i Brigita Baćak.

Također, za ugođaj će se pobrinuti ekipa “Pro Stagea” koji će izvesti postavku bine, ozvučenje i rasvjetu, a u tijeku koncerta posjetitelji će moći uživati u emitiranju programa rada Male škole glazbe. Organizatori koncerta su Udruga za promicanje umjetnosti i kulture “MozART“.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Vlade HNK i Grada Mostara. Ulaz je besplatan, a počinje u 20 sati.