Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NPS

Koncert “Viva La Musica” na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo

Iz Narodnog pozorišta Sarajevo podsjećaju publiku na obavezno nošenje zaštitnih maski za lice tokom borovaka u zatvorenom prostoru

Narodno pozorište Sarajevo (NPS) najavilo je za petak, 22. januara,  s početkom u 19.30 sati, koncert ‘Viva la musica’, a publika će uživati u sadržajnom muzičko – scenskom programu u izvedbi solista i hora Opere NPS, solista i ansambla Baleta NPS.

Na programu su poznate operne arije (Verdi, Puccini, Bizet, Wagner…), kao i numere iz baleta ‘Carmen’ i ‘Pepeljuga’. Večer će biti upotpunjeno izvedbom baleta ‘Buđenje’, u koreografiji Belme Čečo Bakrač na muziku Tonija Toplana.

Iz Narodnog pozorišta Sarajevo podsjećaju publiku na obavezno nošenje zaštitnih maski za lice tokom borovaka u zatvorenom prostoru.

-Rezervacija ulaznica može se izvršiti online: www.nps.ba, putem e-maila: boxoffice.nps@gmail.com, telefonskim na broj: 033 221 682. Radno vrijeme blagajne je  svakim radnim danom, od 09.00 do 15.00 sati. Na dan izvođenja predstave, u dva termina, od 09.00  do 11.30 i od 15.30 do 19.30 sati – saopćeno je.